Friday, August 22, 2008

DAY 8 OF MY "GREAT ADVENTURE" I'M GOING HOME

I STARTED TO FINISH MY PACKING THIS MORNING AND I GOT THE FEELING SOMEONE WANTS TO GO ON THE TRIP WITH ME! 'RUDY' SEEMED TO ENJOY MY VISIT AS SHE WARMED UP TO ME QUICKLY AND EVEN SLEPT BY ME EACH NIGHT. SHE KIND OF FELT LIKE A LITTLE PIECE OF HOME.

SO SADLY, I HAD TO TELL 'RUDY' THAT SHE COULDN'T GO HOME WITH ME EVEN IN MY LUGGAGE.
I ARRIVED AT THE BUS TERMINAL A BIT EARLIER THAN SCHEDULED AND WHEN IT WAS FINALLY MY TURN AT THE TICKET COUNTER TO CHECK IN, I TOLD THE AGENT THAT I WANTED TO PAY THE EXTRA MONEY TO GET A RESERVE SEAT. I DO NOT WANT TO EVER GO THROUGH ANOTHER BUS TRIP LIKE I DID FROM MISSOULA HEADING TO SEATTLE. THE YOUNG PEOPLE SITTING AROUND ME USED THE MOST OFFENSE LANGUAGE I HAVE EVER HEARD AND OF COURSE THE BUS DRIVER MADE NO NOTICE TO IT. IT WAS THE MOST UNCOMFORTABLE TRIP I HAVE EVER TAKEN. SO THIS TIME I WANT TO ASSURE MYSELF THAT I COULD GET A SEAT UP FRONT CLOSE TO THE DRIVER.


SO BECAUSE I PURCHASED A RESERVE SEAT I WAS ALLOWED TO GET ON THE BUS...AND WATCH MY LUGGAGE LOADED, ABOUT 15 MINUTES BEFORE THE REST OF THE PASSENGERS. SO I SENT SON OFF SO HE COULD GET STARTED WITH HIS DAY OFF AND I SETTLED IN WITH A GOOD BOOK AND A SOFT COMFY PILLOW FOR THE LONG JOURNEY HOME.

SO GOOD BYE SEATTLE....
AND GOODBYE SEATTLE MARINERS SAFECO FIELD (ON THE LEFT) AND GOODBYE SEAHAWK STADIUM (ON THE RIGHT).
AS THE YELLOW SIGNS STATES IN THE PHOTO ABOVE, THIS IS THE ACTUAL END OF INTERSTATE 90 THAT RUNS FROM THIS SPOT TO THE EAST COAST OF THE USA.
I MUST SAY THAT IT WAS A WONDERFUL SIGHT WHEN I SAW THE SIGN THAT TELLS US WE ARE NOW IN MONTANA. WHAT A WONDERFUL FEELING!! AND THE FEELINGS WHEN I FINALLY SAW JW STANDING AT THE BUS TERMINAL WAITING FOR ME TO COME HOME!! OH MY GOSH..I AM HOME AT LAST!! IT'S SO WONDERFUL TO BE HOME AGAIN. THE "GREAT ADVENTURE" ON THE BIG BUS AND IN THE BIG CITY IS OVER.

No comments:

Copyright notice

All text, images and photographs, unless otherwise indicated, on this blog have been created by, and are the property of the blog owner. These images and words may not be copied, saved, reproduced in any form or distributed without written permission of the blog owner. Copyright 2015.